Популярні публікації

пʼятниця, 31 грудня 2010 р.

Короткий огляд скутерів, які дійсно варті уваги

Увага! Увага!!! Хороша новина для власників скутерів.

Довгоочікувана новина для власників скутерів, - знову, вже вкотре ДАІ перенесли реєстрацію мопедів до 1 липня 2011 року. Нагадую, що Згідно з вимогами Постанови Кабінету Міністрів України №1371 від 23 грудня 2009 року реєстрацію мали пройти до 1 липня 2010 року, але згодом були внесені зміни до цієї Постанови і термін оформлення продовжено до 1 листопада 2010 року. А тепер як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України Міністерством внутрішніх справ України підготовлено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 року № 1371", в якому передбачено перенесення терміну завершення спрощеного порядку реєстрації мопедів до 1 липня 2011 року.

четвер, 2 грудня 2010 р.

Все про скутери

Чимало людей в Україні мають скутер. Але зараз настав час, коли за таке задоволення треба платити шалені гроші, щоб можна було їздити не звертаючи уваги на ДАІ. От і я спробував зареєструвати. Скажу відверто - це просто здирництво і знущання.
  Цього тижня ходив реєструвати скутер, і от що мені сказали: - наразі такої команди нема, тому ми їх не реєструємо. Пан міліціонер мав на увазі скутер до 50 см3. Тобто ті, хто до 1 листопада зареєстрував скутер ніби не представляючи документів на право власності, а після після 1 листопада вже пізно. 
  От тільки є один важливий аргумент: в Україні за неофіційними даними є приблизно 1000 000 скутерів, а зареєстровано приблизно 50 тисяч. Але є ще один момент - з тих 50 000 переважна більшість це ті , які мають скутер з об'ємом більше 50 см3. От така вона статистика.  
  А зараз за вікном зима, сніг, всі двоколісні друзі чекають весни. 
  Ніхто ж по суті не проти реєстрації, але вибачте мене, стільки платити. Це з газет заявляють що реєстрація обійдеться до 150 гривень, а насправді цілих 1000 гривень. 
  Залишається лише сподіватись на чергове відтермінування в реєстрації мопедів.